ADWORDS - Budget Design

TIJDELIJK
50%
KORTING!
Ga naar de inhoud
ADWORDS
Hoe kan uw website gevonden worden? Hoe brengt u speciale aanbiedingen onder de aandacht? Of hoe krijgt u het voor elkaar dat meer klanten u bellen? Voor al deze zaken heeft Google de module Adwords in het leven geroepen. Uiteraard is het de bedoeling dat uw website organisch gevonden wordt (zonder uitgaven van geld) alleen is dit een lastig en langdurig proces. Er zijn vele bedrijven die SEO (Search Engine Optimalisatie) aanbieden maar ook hun kunnen geen harde garanties geven dat u op de eerste plaats zal komen, daarbij duurt het altijd een aantal maanden voordat u überhaupt op de eerste pagina zal belanden. Dit komt doordat er eerst vaak naar u gezocht moet worden voordat u hoger in rang komt en dit gebeurd nu eenmaal nog niet zo vaak op het begin. Budget Design zorgt ervoor dat uw website zo goed mogelijk gevonden kan worden maar kan dus ook geen garanties geven op het organische vlak.

Met Adwords is dit anders, als u met genoeg geld over de brug komt dan kunt u gegarandeerd altijd op de eerste plaats komen te staan maar dit is volgens mij niet wat u in gedachten had, en wij overigens ook niet. Doordat wij jaren ervaring hebben met het adverteren in Adwords weten wij inmiddels wat de valkuilen zijn en kunt u met een bescheiden budget al direct resultaat boeken. Doordat Adwords een bijzonder uitgebreide module is valt er dus ook heel veel in te stellen en dat is bijzonder lastig voor een leek, wij hebben ons deze wijsheid inmiddels door schade en schande aangeleerd.

In het voorbeeld ziet u de meest gangbare vorm van een Adwords advertentie, het lijkt erop dat het een gewoon zoekresultaat is maar het icoontje verklapt dat het om betaalde advertenties gaat, de hoogste bieder voor een klik op de advertentie komt bovenaan in de zoekresultaten te staan, het principe is dus vrij simpel, een hoger bod is een hogere plaats. Maar dit is enkel nog maar het begin, het fijne van Adwords is dat er heel gericht geadverteerd kan worden, doelgroepen kunnen worden ingesteld, het gebied waar u wilt adverteren of zelfs op relevante partnersites kunnen uw advertenties getoond worden. Het getoonde voorbeeld geeft een tekstadvertentie weer maar ook bewegende grafische beelden kunnen worden vertoont op sites die uw doelgroep vaak bezoeken, zo kan bijvoorbeeld een damesmodezaak zijn advertentie laten zien op de site van de Libelle. Daarbij is het voor de lokale ondernemer niet van belang dat uw advertentie 100 kilometer verderop getoond wordt, al deze zaken zijn prima in te stellen in Adwords. Budget Design kan voor u een hele Adwords reclame campagne instellen en opstarten met de aanbiedingen of teksten die u graag weergegeven wilt hebben. Het budget van uw campagne kan vooraf ingesteld worden zodat er nooit meer uitgegeven wordt dan aangegeven. Nog een groot voordeel is dat u betaald per klik, dit houdt in dat advertenties gratis worden weergegeven en er pas betaald wordt als er daadwerkelijk op geklikt wordt. Maandelijks kunnen wij indien gewenst gratis een rapport overhandigen met alle informatie over hoe het gaat met uw advertentie, hoe vaak is er op uw advertentie geklikt, met welke zoekwoorden is uw advertentie gevonden en zelfs met wat voor apparaten (mobiel, tablet, pc) er is gezocht. Mocht u meer informatie over dit onderwerp willen dan staan wij u graag te woord.
Alphenseweg 4
5111NC Baarle-Nassau
+31 (0)13-8220376
+31 (0)6-43823511
info@budgetdesign.eu
www.budgetdesign.eu
© 2018 Budget Design │ Algemene voorwaarden
Terug naar de inhoud