PORTFOLIO - Budget Design

TIJDELIJK
50%
KORTING!
Ga naar de inhoud
INFO
PORTFOLIO
Wij weten als geen ander hoe groot de uitdaging is om een nieuw bedrijf op te starten, met name een goede klantenkring opbouwen is essentieel en duurt vaak behoorlijk lang. De beste reclame die er bestaat is niet te koop, mond op mond reclame van tevreden klanten is onbetaalbaar, Het verkrijgen van goede mond op mond reclame is simpel en moeilijk tegelijkertijd. Simpel, omdat je enkel goed werk of een degelijke product moet afleveren en van groot belang is stiptheid en het nakomen van afspraken. Van de andere kant is het ook moeilijk omdat één slechte ervaring van een klant zwaarder weegt dan de ervaringen van tien tevreden klanten. Belangrijk is dus om scherp te blijven en iedere klant als koning te behandelen, of het nu gaat over een bedrag van € 10,- of een bedrag van € 1000,-, iedere klant kan de ervaring van een slechte dienst of slecht geleverd product doorvertellen wat funest is voor uw bedrijf.

Zoals gezegd kunt u mond op mond reclame niet kopen maar u kunt wel een handje helpen. Als eerste is het belangrijk om potentiele klanten te laten zien wat voor product of dienst u in het verleden al heeft geleverd, als u in het verleden goede producten of diensten heeft afgeleverd kan dit voor nieuwe klanten het vertrouwen geven om met u in zee te gaan. Als tweede kunt u klanten in de gelegenheid stellen om recensies, reviews of ervaringen te delen met uw toekomstige klanten, er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden op dit gebied. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn Facebook of Google plus recensies maar er bestaan ook heel veel websites die zich enkel en alleen toeleggen op klantenervaringen, denk dan bijvoorbeeld aan Zoover voor vakanties of Kiyoh voor webwinkels.

Bij startende bedrijven zoals Budget Design is dit in het begin natuurlijk heel erg moeilijk, er zijn nog geen ervaringen van klanten of uw startend bedrijf heeft nog niets verkocht. Het gezegde "vertrouwen komt te voet en gaat te paard" is hier dan ook van toepassing, heel langzaam zal u het vertrouwen moeten opbouwen met uw klanten zodat u na verloop van tijd wél kan laten zien hoe goed u uw werkzaamheden verricht. Budget Design zit in deze moeilijke maar uitdagende fase, om voor u als klant het onbekende te compenseren geven wij dan ook een bijzonder hoge korting van maar liefst 50%** op alle design werkzaamheden. Het maakt niet uit of u kiest voor een visitekaartje of een volledige website, zolang wij nadien maar kunnen laten zien wat wij voor u hebt gemaakt. Op deze portfolio pagina kan dus ook uw toekomstige website, flyer of ander design werk te zien zijn. Tevens zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw ervaring zou willen delen op Facebook en/of Google plus.

De volgende bedrijven gingen u inmiddels naar tevredenheid voor...


Dentallive Clinic, een tandartsenpraktijk in Lusaka - Zambia. Complete huisstijl met o.a.:
 • Website
 • Visite- en afspraakkaartje
 • Exterieur praktijk
 • Advertenties
 • Flyers
Silhouette Hair & Beauty Salon, een kap- en schoonheidssalon in Baarle-Nassau. Complete huisstijl met o.a.:
 • Website
 • Visite- en stempelkaartje
 • Exterieur salon
 • Vlaggen
 • Posters
 • Advertenties
 • Flyers
 • Brochures

**Geldt alleen voor de ontwerp diensten die wij leveren, drukwerk is uitgesloten van deze actie. Tevens willen wij het geleverde werk nadien in onze portfolio laten zien,
Alphenseweg 4
5111NC Baarle-Nassau
+31 (0)13-8220376
+31 (0)6-43823511
info@budgetdesign.eu
www.budgetdesign.eu
© 2018 Budget Design │ Algemene voorwaarden
Terug naar de inhoud